Produsele cosmetice coreene

Secretul obținerii efectului de piele de porțelan

Nu mai este un secret pentru nimeni că, în sfera pasionatelor de skincare și beauty, se vorbește tot mai adesea despre cosmetice coreene. Datorită industriei K-Beauty, femeile coreene obțin, pe lângă o piele foarte moale, acel efect mult râvnit de piele de sticlă, translucidă și asemănătoare porțelanului. Iar acum, aceeași industrie prinde avânt și în occident.

Iată ce ar trebui să știi înainte să te îndrăgostești, inevitabil (și iremediabil), de cosmeticele coreene. 

Prin ce se diferențiază produsele cosmetice coreene (K-Beauty) de cele tradiționale?

K-Beauty este un termen umbrelă pentru influența coreeană asupra îngrijirii pielii și a tratamentelor de înfrumusețare, a rutinelor, stilului de viață și produselor care provin din Coreea de Sud.

Produsele cosmetice coreene – potrivite tuturor tipurilor de piele

Brandurile din industria K-Beauty – precum Sioris, Neogen și Heimish – s-au concentrat pe dezvoltarea unor formule hipoalergenice, anti-erupții și derivate natural. Acestea sunt sigure pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea predispusă la acnee, grasă, uscată și chiar extrem de sensibilă.

Secretul cosmeticelor coreene: ingrediente din natură 

Cosmeticele coreene se bazează pe utilizarea unor ingrediente care deși sunt utilizate frecvent ca plante medicinale în cultura orientală, sunt greu de găsit în lumea occidentală. Ele includ centella asiatică, seva de mesteacăn, propolis, rădăcină de lemn dulce, apă de orez și mugwor.

Calitatea și eficiența produselor cosmetice coreene

Cosmeticele coreene îmbunătățesc pielea din interior spre exterior. Hidratează, hrănesc, repară și îmbunătățesc zonele asupra cărora acționează astfel încât să ofere rezultate care durează luni, și nu zile sau ore. Nu uita să-ți acorzi timpul necesar pentru a-ți îngriji pielea înainte ca adevăratele probleme să necesite tratate.

Raportul calitate-preț imbatabil al produselor cosmetice coreene

Dezvoltate cu tehnici de ultimă oră și produse botanice prietenoase cu pielea, raportul lor calitate-preț este remarcabil. Varietatea ofertei cosmeticelor coreene ce pot fi testate include: demachiante faciale pe bază de ulei și apă, seruri cu vitamine, esențe anti-îmbătrânire, măști de față și produse de îngrijire a buzelor.

Oferta produselor cosmetice coreene este îndeajuns de bogată încât să-ți permită – și chiar să te încurajeze – să-ți concepi o rutină personalizată de skincare formată din 10 pași. Deși acest regim unic este mai extins decât cei trei-patru pași obișnuiți ai metodei standard de îngrijire occidentale a feței, și poate fi intimidant, important este să începi. 

Care sunt produsele cosmetice coreene cu ajutorul cărora vei fi cu un pas mai aproape de obținerea efectului de „piele de porțelan”?

Despre noi

Femeile asiatice parcă nu îmbătrânesc. În timp ce frumusețea vine în toate formele, culorile și dimensiunile, nu putem nega că femeile cu moștenire asiatică au încetinit procesul de îmbătrânire – fie pe bază genetică, fie datorită purului noroc. Mulțumită produselor cosmetice coreene și industriei de K-Beauty putem și noi, astăzi, să ne apropiem de atingerea acestui ideal. Am realizat asta vizitând locuri asiatice bogate în cultură precum Bali, Singapore, Hong Kong și Kuala Lumpur.